Акција!

MAGIČNO BASTENSKO CREVO 45M PRSKALICA

4.000 2.800 popust 30%

Категорија: . Ознаке: , , .

Product Description

MAGIČNO BASTENSKO CREVO 45M PRSKALICA

Izdržljivo, praktično crevo za vodu koje se povećava na tri puta veću dužinu od originalne, dovoljno je samo da pustite vodu na slavini. Uživajte u radu oko kuće ili u bašti koristeći magično, rastegljivo crevo koje se neće uviti, prelomiti ili umrsiti. Kada završite upotrebu, prekinite dovod vode, magično crevo se automatski skuplja na prvobitnu dužinu i spremno je za brzo i lako odlaganje.  Dužina creva pod pritiskom: 45m (neaktivno 15m)  Crevo se povećava na 3 puta veću dužinu od prvobitne svaki put kada uključite vodu na slavini.  Po isključenju vode, smanjuje se na originalnu veličinu  Upotrebljiv sa svim standardnim priključcima i nastavcima za creva za vodu  Crevo je izrađeno od izdržljivog, rastegljivog materijala  Bez prelamanja, savijanja i pucanja  Crevo je lagano i malih dimenzija, tako da ne zauzima puno prostora  Uz crevo dobijate priključne spojnice na krajevima creva (fiksne) i jedan dodatni priključak sa navojem za slavinu

 

MAGIČNO BASTENSKO CREVO 45M  PRSKALICA


Napomena:

  • Proizvodi se dostavljaju kurirskom službom BEX
  • Dostava nije uključena u cenu i naplaćuje se posebno bez dodatnih troškova:  200 din  za plaćanje pouzećem  ili 150 din za plaćanje na račun (205-202660-07)
NAČIN PORUČIVANJA: PUTEM SAJTA: primamo porudžbine 24 časa klikom na dugme „KUPI“. PUTEM E-MAIL-a: primamo porudžbine 24 časa,  pošaljite e-mail na prodaja@halokupovina.rs sa podacima za porudžbinu: Ime i prezime, adresa i grad, poštanski broj i broj telefona. PUTEM TELEFONA: porudžbine primamo radnim danima od 8 do 20h na telefon 065/ 383 54 27 PUTEM SMS-a: porudžbine primamo 24 časa, pošaljite poruku na broj: 065/ 383 54 27. Ime i prezime, adresa i grad, poštanski broj i naziv artikla.

Halo Kupovina

Adresa: Milana Rakića 83b, Beograd, Srbija
Telefon: 065/ 383 54 27
Email adresa: prodaja@halokupovina.rs
Website: www.halokupovina.rs

[showmap name=’gfullmap_options’]

Close