Акција!

Magnetna potpora za kičmu i leđa+Magnetna traka za zglobove

3.200 1.599 popust 50%

samo 1599 dinara Magnetna potpora za kičmu i leđa+Magnetna traka za zglobove

Категорија: . Ознаке: , , .

Product Description

Povijena leđa i nepravilno držanje izazivaju pored lošeg estetskog utiska, zdravstvene probleme i bolove. To je opšte poznata činjenica, ali, uprkos svim upozorenjima i opomenama da se ispravimo ili sedimo pravilno, mi to ne činimo. Evo savršene prilike! uz veliku uštedu!

Magnetna potpora za kičmu i leđa
12 pravilno raspoređenih magneta na pojasu specijalno dizajniranom za pravilno držanje vrata, ramena i kičme. 6 magneta, postavljena su duž kičmenog stuba, a drugih 6 na lumbalnom delu kičme. Kaiševi povlače ramena unazad, usled toga se i vrat postavlja u pravilan položaj, kao i kičma. Pojas je u beloj boji, univerzalnog dizajna.
Redovnim nošenjem, 4 – 8 sati dnevno, ovaj pojas sa 12 magneta vraća kičmu u pravilan položaj i ispravlja ramena. Takođe, eliminiše bol koji se javlja usled nepravilnog držanja.
Kontraindikacija: Potporu ne mogu nositi osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, teškim srčanim i malignim oboljenjima, prisustvom metalnih delova u organizmu, trudnice, dojilje i deca do 8 godina.
Pojas je prijatan za nošenje, opušta mišiće leđa, smanjuje ukočenost. Nevidljiv je ispod garderobe, jednostavno se podešava pomoću čičak trake.

Magnetna traka za zglobove
Ovaj proizvod ublažava osećaj neudobnosti u zglobovima, a odlikuju ga udobnost i efikasnost uticaja magneta.Udobni i nevidljivi ispod odeće, pojasevi umanjuju osećaj neprijatnosti u zglobovima pomažu da pokretljivost zgloba bude lakša i prijatnija za veću udobnost potpuno prirodno. Set pomaže pri ublažavanju osećaja neudobnosti u zglobovima. Magneti su potpuno prilagodljivi Vašem telu i nevidljivi ispod odeće. Povez pomaže kod ublažavanja osećaja neprijatnosti u zglobovima i zahvaljujući tome možete opet da se lako i slobodno krećete. Ako povremeno osećate neprijatnost u kolenu dok hodate, trčite ili plešete Magnetni pojasevi će Vam biti od velike pomoći.


Napomena:

  • Proizvodi se dostavljaju kurirskom službom BEX
  • Dostava nije uključena u cenu i naplaćuje se posebno bez dodatnih troškova:  200 din  za plaćanje pouzećem  ili 150 din za plaćanje na račun (205-202660-07)

NAČIN PORUČIVANJA:

PUTEM SAJTA: primamo porudžbine 24 časa klikom na dugme „KUPI“.

PUTEM E-MAIL-a: primamo porudžbine 24 časa,  pošaljite e-mail na prodaja@halokupovina.rs sa podacima za porudžbinu: Ime i prezime, adresa i grad, poštanski broj i broj telefona.

PUTEM TELEFONA: porudžbine primamo radnim danima od 8 do 20h na telefon 065/ 383 54 27

PUTEM SMS-a: porudžbine primamo 24 časa, pošaljite poruku na broj: 065/ 383 54 27. Ime i prezime, adresa i grad, poštanski broj i naziv artikla.

Halo Kupovina

Adresa: Milana Rakića 83b, Beograd, Srbija
Telefon: 065/ 383 54 27
Email adresa: prodaja@halokupovina.rs
Website: www.halokupovina.rs

[showmap name=’gfullmap_options’]

Close