Акција!

PETZOOM -Četka Trimer za kuce i mace

1.750 950 popust 46%

Категорија: . Ознаке: , , .

Product Description

PETZOOM – Četka Trimer za kuce i mace

PetZoom je fenomenalna četka za češljanje i masažu vaših kućnih ljubimaca. Može se koristiti na  psima i mačkama  s kratkom, dugom, kovrdžavom ili bilo kojom vrstom krzna. PetZoom je nežan prema koži i  lako prilagodljiv  individualnim potrebama vašeg ljubimca.

Četka je izrađena od kvalitetne plastike i sa inovativnim sistemom „samočišćenja“, kao i sa plastičnim kapicama na vrhu svake žice pružiće neverovatan komfor i uživanje vašem ljubimcu.

Uz svaku četku dobija se i trimer koji se po potrebi montira na samu četku pa možete ne samo češljati nego i oblikovati dlaku vašeg ljubimca.
Trimer ima izmenljive klasične žilete tako da će vam uvek biti oštar i funkcionalan.

Ovaj trimer služi  uklanjanju viška dlake ili zapetljane dlake  ili nečistoća iz krzna vašeg ljubimca. Odrzava se vrlo jednostavno, a pogodna je za  sve tipove dlake  i nežan je prema koži ljubimca.

PETZOOM – Četka Trimer za kuce i mace


Napomena:

  • Proizvodi se dostavljaju kurirskom službom BEX
  • Dostava nije uključena u cenu i naplaćuje se posebno bez dodatnih troškova:  200 din  za plaćanje pouzećem  ili 150 din za plaćanje na račun (205-202660-07)

NAČIN PORUČIVANJA:

PUTEM SAJTA: primamo porudžbine 24 časa klikom na dugme „KUPI“.

PUTEM E-MAIL-a: primamo porudžbine 24 časa,  pošaljite e-mail na prodaja@halokupovina.rs sa podacima za porudžbinu: Ime i prezime, adresa i grad, poštanski broj i broj telefona.

PUTEM TELEFONA: porudžbine primamo radnim danima od 8 do 20h na telefon 065/ 383 54 27

PUTEM SMS-a: porudžbine primamo 24 časa, pošaljite poruku na broj: 065/ 383 54 27. Ime i prezime, adresa i grad, poštanski broj i naziv artikla.

Halo Kupovina

Adresa: Milana Rakića 83b, Beograd, Srbija
Telefon: 065/ 383 54 27
Email adresa: prodaja@halokupovina.rs
Website: www.halokupovina.rs

[showmap name=’gfullmap_options’]

Close