Акција!

Društvene igre Monopol, Riziko, Memorija…

640 290 popust 55%

Društvene igre već od 290 dinara! Izaberite Monopol, Riziko, Čoveče ne ljuti se ili Igru Memorije i uživajte sa prijateljima! Super cena, super popust!

[ujicountdown id=“Kornjača“ expire=“2014/05/28 00:00″ hide = „true“]

Категорија: .

Product Description

Većina nas svoj dan započinje i završava na internetu, gde su nam dostupne novine, društvene mreže, muzika koju poželimo i sve naizgled neophodne informacije. Međutim, kada završimo sa svojim poslovima, kada dođe vikend ili vreme za opuštanje sa prijateljima, ne možemo poreći da svi uživamo u sjajnom druženju uz društvene igre, u slatkim prepirkama i takmičarskom duhu koji iste probude kod nas.

Monopol, Riziko, Čoveče ne ljuti se i Igra memorije, igrice su u kojima možemo da pokažemo mnogo svojih sposobnosti, u kojima možemo da budemo milioneri, pokorimo svet ili pojedemo prijatelja sa zadovoljstvom kako bismo mu vratili za ono što je na prošlo druženje zakasnio čitavih pola sata.

Današnjom ponudom obezbedite zabavu za celu svoju ekipu po cenama sniženim na svega 290 din za Čoveče ne ljuti se ili Igru memorije, ili 590 din za Monopol ili Riziko. Zima je blizu a nema ničeg lepšeg od kvalitetnog druženja sa dragim ljudima uz zabavne društvene igre, zar ne?

Igre u ponudi:

  • Čoveče ne ljuti se ili Igra memorije – 290 din;
  • Monopol ili Riziko – 590 din;
  • Sve igre su na srpskom jeziku.
  • Prikom poručivanja u napomeni navedite koju igru želite da poručite.

Napomena:

  • Proizvodi se dostavljaju kurirskom službom BEX
  • Dostava nije uključena u cenu i naplaćuje se posebno bez dodatnih troškova:  200 din  za plaćanje pouzećem  ili 150 din za plaćanje na račun (205-202660-07)

NAČIN PORUČIVANJA:

PUTEM SAJTA: primamo porudžbine 24 časa klikom na dugme „KUPI“.

PUTEM E-MAIL-a: primamo porudžbine 24 časa,  pošaljite e-mail na prodaja@halokupovina.rs sa podacima za porudžbinu: Ime i prezime, adresa i grad, poštanski broj i broj telefona.

PUTEM TELEFONA: porudžbine primamo radnim danima od 8 do 20h na telefon 065/ 383 54 27

PUTEM SMS-a: porudžbine primamo 24 časa, pošaljite poruku na broj: 065/ 383 54 27. Ime i prezime, adresa i grad, poštanski broj i naziv artikla.

Halo Kupovina

Adresa: Milana Rakića 83b, Beograd, Srbija
Telefon: 065/ 383 54 27
Email adresa: prodaja@halokupovina.rs
Website: www.halokupovina.rs

[showmap name=’gfullmap_options’]

Close