Акција!

Super Secko – Nicer Dicer Plus

2.990 1.590 popust 47%

 

Super cena, super popust!

 

Категорија: . Ознаке: , , .

Product Description

Super Secko – Nicer Dicer Plus

MULTIPRAKTIČNI SUPER SECKA Nicer Dicer Plus , seckajte i rendajte voće i povrće na mnogo različitih načina i u više veličina i to samo jednim proizvodom!

Platite samo 1590 din umesto 2990 din kako biste u kuhinju uneli ovu praktičnu stvar izrađenu od najkvalitetnijih materijala koja je neophodna svakoj domaćici!

  • Nicer Dicer Plus – Multipraktični super secko
  • Poseduje veliki kapacitet u prostoru za odlaganje iseckanog voća i povrća – providna kutija od 1.500 ml
  • Komplet sadrži: 1 bazu za sečenje, 1 gornji deo baze sa funkcijom za čišćenje, 1 providnu posudu za skladištenje od 1.500 ml, 1 poklopac za održavanje svežine hrane, 4 sečiva za više vrsta sečenja, 1 rende sa zaštitom, 1 poklopac za noževe, 1 profesionalni ljuštač povrća, 1 držač hrane (zaštita tokom sečenja)
  • 5 različitih noževa napravljeni su od izuzetno oštrog i kvalitetnog nerđajućeg čelika
  • Veoma lako rukovanje, samo se pritisne poklopac i hrana prolazi kroz sečiva i zadržava se u skladišnom prostoru
  • Svaki nož omogućava sečenje na 4 ili 8 delova u 1 ili 3 različite veličine
  • Odličan je za sve vrste voća i povrće

Nicer Dicer Plus noževi, 5 različitih, napravljeni su od izuzetno oštrog i kvalitetnog nerđajućeg čelika. Rukovanje je veoma lako, samo pritisnete poklopac, hrana prolazi kroz sečiva i zadržava se u skladišnom prostoru. Svaki nož Vam omogućava da sečete na delove od 4 ili 8, kocke hrane u 3 različite veličine i još mnogo toga. Odličan je za sve vrste voća i povrća, a nakon sečenja kutiju u koju se skladišti iseckana hrana možete da zatvorite specijalnim plastičnim poklopcem, koji je uključen u ponudu, i na taj način čuvate svežinu Vaše omiljene hrane. Komplet sadrži: 1 bazu za sečenje, 1 gornji deo baze sa funkcijom za cišćenje, 1 providnu posudu za skladištenje od 1.500 ml, 1 poklopac za održavanje svežine hrane, 4 sečiva za više vrsta sečenja, 1 rende sa zaštitom, 1 poklopac za noževe, 1 profesionalni ljuštač povrća, 1 držač hrane (zaštita tokom sečenja).


Napomena:

  • Proizvodi se dostavljaju kurirskom službom BEX
  • Dostava nije uključena u cenu i naplaćuje se posebno bez dodatnih troškova:  200 din  za plaćanje pouzećem  ili 150 din za plaćanje na račun (205-202660-07)

NAČIN PORUČIVANJA:

PUTEM SAJTA: primamo porudžbine 24 časa klikom na dugme „KUPI“.

PUTEM E-MAIL-a: primamo porudžbine 24 časa,  pošaljite e-mail na prodaja@halokupovina.rs sa podacima za porudžbinu: Ime i prezime, adresa i grad, poštanski broj i broj telefona.

PUTEM TELEFONA: porudžbine primamo radnim danima od 8 do 20h na telefon 065/ 383 54 27

PUTEM SMS-a: porudžbine primamo 24 časa, pošaljite poruku na broj: 065/ 383 54 27. Ime i prezime, adresa i grad, poštanski broj i naziv artikla.

Halo Kupovina

Adresa: Milana Rakića 83b, Beograd, Srbija
Telefon: 065/ 383 54 27
Email adresa: prodaja@halokupovina.rs
Website: www.halokupovina.rs

[showmap name=’gfullmap_options’]

Close