Акција!

Valjak za skidanje nečistoća

1.400 690 popust 51%

690 din umesto 1400 din za lepljivi valjak za skidanje nečistoća sa odeće, nameštaja, tepiha, tkanina!  Super cena, super popust!

[ujicountdown id=“Kornjača“ expire=“2014/05/28 00:00″ hide = „true“]

Категорија: .

Product Description

Održavanje čistoće životnog prostora nije nimao lako, naročito ukoliko ga delimo sa više ljudi, ako u njemu živimo da decom i kućnim ljubimcima. Stalno usisavanje se podrazumeva, ali bismo ponekad radije izbegli uključivanje usisivača čak i za male površine, a osim tepiha, puno nečistoća i sitnih čestica prljavštine se svakodnevno skuplja na našoj našoj odeći i drugim tkaninama, kao i nameštaju.

Karakteristike proizvoda:

  • Valjak je idealan za sve vrste tkanina- od garderobe, do nameštaja i tepiha
  • Uklanja sve vrste dlaka, mrvica, prašine i drugih nečistoća sa Vaše garderobe, nameštaja, tepiha, sedišta automobila itd.
  • Dodatni gumeni deo pogodan je za dubinsko skidanje prljavštine. Gumeni deo služi za dubinsko čišćenje nečistoća kako bi ih valjak mogao očistiti
  • Jednostavno se ispira pod mlazom mlake vode, neke delove je potrebno lagano istrljati da se prljavština skine nakon pranja, prosušiti ga potom glatkom tkaninom, i kada se osuši vratiti zaštitnu foliju i odložiti na suvo, hladno mesto
  • Paket sadrži jedan manji valjak idealan za garderobu i jedan veći za veće površine (nameštaj, tepihe, auto…)

Ne koristiti ga na farbanim površinama, nalepnicama ili drugim površinama koje se mogu odlepiti ili se skinuti boja.


Napomena:

  • Proizvodi se dostavljaju kurirskom službom BEX
  • Dostava nije uključena u cenu i naplaćuje se posebno bez dodatnih troškova:  200 din  za plaćanje pouzećem  ili 150 din za plaćanje na račun (205-202660-07)

NAČIN PORUČIVANJA:

PUTEM SAJTA: primamo porudžbine 24 časa klikom na dugme „KUPI“.

PUTEM E-MAIL-a: primamo porudžbine 24 časa,  pošaljite e-mail na prodaja@halokupovina.rs sa podacima za porudžbinu: Ime i prezime, adresa i grad, poštanski broj i broj telefona.

PUTEM TELEFONA: porudžbine primamo radnim danima od 8 do 20h na telefon 065/ 383 54 27

PUTEM SMS-a: porudžbine primamo 24 časa, pošaljite poruku na broj: 065/ 383 54 27. Ime i prezime, adresa i grad, poštanski broj i naziv artikla.

Halo Kupovina

Adresa: Milana Rakića 83b, Beograd, Srbija
Telefon: 065/ 383 54 27
Email adresa: prodaja@halokupovina.rs
Website: www.halokupovina.rs

[showmap name=’gfullmap_options’]

Close