Акција!

Zvono za sex

1.000 390 popust 61%

390 din umesto 800 din za zvono za sex ili 490 umesto 1000 din za zvono za sex u stilu hotelske recepcije! Super cena, super popust!

[ujicountdown id=“Kornjača“ expire=“2014/05/28 00:00″ hide = „true“]

Категорија: .

Product Description

Većina parova posle par godina zabavljanja ili zajedničkog života zbog puno obaveza, stresa na poslu ili predugačkog radnog vremena vremenom zaboravlja na najslađe detalje u svojoj vezi. Neki vođenje ljubavi prećutno odlažu do vikenda ili perioda u kom će se osećati odmornije, u nekim slučajevima se izgube sitni znaci pažnje ili poljupci u prolazu koji nas podsećaju zašto smo se zaljubili u svog partnera.

Zvono za poljupce, ljubav ili sex je prava stvar za razbuđivanje strasti u dugim vezama ili još veće rasplamsavanje vatre u tek sklopljenim ljubavnim paktovima. 🙂 Napravite deal sa partnerom, kada se jedan uželi drugog i ne želi da čeka više ni trenutka da bi uživao u ljubavnim igrama – neka jednostavno pozvoni! Partneru ćete na simpatičan način staviti do znanja za šta ste raspoloženi i šta vam najviše nedostaje, a ovako smeo i zabavan gest niko ne može da odbije ma koliko bio umoran ili zauzet, zar ne? 😉

Karakteristike:

  • Dostupan u dva modela, zvono za sex sa drškom ili zvono za sex u stilu hotelske recepcije;
  • Dostupan u više boja: Crvena, zelena, žuta, crna, zlatna; (Broj boja je ograničen)
  • Dolazi u praktičnom pakovanju, prigodnom za poklon.

Dostupni su različiti natpisi:

  • Za klasično zvono, natpisi su: „Ring for love“, „Ring for Sex“ i „Ring for Kiss“, (Broj određenih natpisa u određenoj boji je ograničen)
  • Za zvono za sex u stilu hotelske recepcije, natpisi su: „Ring for cuddle“, „Ring for Kiss“, „Ring for Sex“, „Ring for love“, (Broj određenih natpisa u određenoj boji je ograničen)

Napomena:

  • Proizvodi se dostavljaju kurirskom službom BEX
  • Dostava nije uključena u cenu i naplaćuje se posebno bez dodatnih troškova:  200 din  za plaćanje pouzećem  ili 150 din za plaćanje na račun (205-202660-07)

NAČIN PORUČIVANJA:

PUTEM SAJTA: primamo porudžbine 24 časa klikom na dugme „KUPI“.

PUTEM E-MAIL-a: primamo porudžbine 24 časa,  pošaljite e-mail na prodaja@halokupovina.rs sa podacima za porudžbinu: Ime i prezime, adresa i grad, poštanski broj i broj telefona.

PUTEM TELEFONA: porudžbine primamo radnim danima od 8 do 20h na telefon 069/ 383 54 27

PUTEM SMS-a: porudžbine primamo 24 časa, pošaljite poruku na broj: 069/ 383 54 27. Ime i prezime, adresa i grad, poštanski broj i naziv artikla.

Halo Kupovina

Adresa: Milana Rakića 83b, Beograd, Srbija
Telefon: 069/ 383 54 27
Email adresa: prodaja@halokupovina.rs
Website: www.halokupovina.rs

[showmap name=’gfullmap_options’]

Close