Uslovi korišćenja

Poštovani,

uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Vlasnik Vebsajta www.halokupovina.rs  je privredno društvo HALOKUPOVINA DOO, Beograd, ul. Milana Rakića 83B, mat. br. 20979780, PIB 108342471.

Kupci mogu postati punoletne osobe s prebivalištem u Republici Srbiji koje prihvataju naše uslove poslovanja, što potvrđuju narudžbinom proizvoda. Maloletne osobe, potpuno ili delimično nesposobne osobe mogu naručiti proizvode samo uz saglasnost njihovog zakonskog zastupnika. Sve cene u katalogu navedene su u dinarima sa PDV-om. Zadržavamo pravo na štamparske greške. U slučaju pogrešne cene ili teksta u online prodavnici merodavna je cena ili tekst koje će potvrditi menađer prodaje nakon poziva kad primi Vašu porudžbinu.

Isporuka

Isporuku vršimo isključivo na području Republike Srbije.
Naručene artikle isporučićemo kurirskom službom BEX.  Isporuka će uslediti u roku od 48h od dana porudžbine. Moguće je da neki od naručenih artikala imaju produženi rok isporuke ili su rasprodani. Sve naručene artikle nastojat ćemo isporučiti u jednom paketu. Ukoliko to zbog stanja zaliha neće biti moguće, zadržavamo pravo isporuke u više pošiljaka. Troškovi dostave po narudžbi iznose 200 dinara.

Reklamacije

Za reklamacije kontaktirajte nas na e-mail prodaja@halokupovina.rs ili nas pozovite na 069/ 383 54 27. Kupljenu robu koju niste koristili imate pravo vratiti u roku od 15 dana od dana preuzimanja. Molimo da uz robu obavezno priložite reklamacijski obrazac jer u protivnom primljenu reklamaciju nećemo biti u mogućnosti da obradimo. Reklamacije snosi kupac o svom trošku ako šalje nekom drugom kurirskom službom. Zato Vas molimo da reklamacije o našem trošku šaljete putem kurirske službe BEX. Za reklamacije koje šaljete putem neke druge kurirske službe ne snosimo odgovornost niti smo dužni nadoknaditi štetu ako paket ne stigne na našu adresu.  U slučaju zloupotrebe prava na reklamaciju ili prevelikog postotka / iznosa reklamacija u odnosu na zaračunatu robu kod pojedinog kupca , zadržavamo pravo na prekid daljnje saradnje.

Zamena

Ukoliko u zamenu za vraćeni proizvod naručujete isti u većoj ili manjoj konfekcijskoj veličini, zamjenski ćemo artikl isporučiti bez naplate troškova otpreme i pakovanja. Ukoliko u zamenu za vraćene artikle naručujete nešto drugo, prilikom isporuke zaračunat ćemo troškove otpremanja. Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakavanju. U suprotnom nećemo primiti paket.

Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbe. Halokupovina doo se obavezuje da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju. Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Vaše lične podatke koristimo samo u svrhu slanja naših proizvoda. Kupac je dužan pravovremeno informisati prodavca o eventualnoj promeni imena, adrese, brojeva za kontakt i dr.

Hvala na poverenju!

Close